1,114,291 unieke bezoeken
Reminder vriendinnenles
SVWeetje December 2016
brief kaartverkoop jazzfestijn 11 december
Uitnodiging algemene ledenvergadering SVW ...
Laatste downloads
Klik hier voor het Informatieboekje
Klik hier voor notulen ledenverg. 2016
Klik hier voor notulen ingelaste ledenvergadering
Navigatie
Startpagina

Wijzigingsformulier
Lestijden
Lesinformatie
Gym/turnen
DANCE!
Free Running
Alg.informatie

Fotogalerij
8 Nieuwste foto´s

Geen verjaardag
Niemand jarig vandaag
Gebruikers Online
Gasten online: 1

Leden online: 0

Totaal aantal leden: 46
Nieuwste lid: isa01
Welkom op de site van SVW Gym Jazz Dans!
Dance

Kom je ook dansen bij DANCE!
We geven niet alleen Jazzdans maar ook streetdance, breakdance, hiphop, Afrikaans, modern, chearleading,
kinderdans, showmusical en nog veel meer!
Ook laten we een paar keer per jaar onze dansen zien aan publiek o.a bij het jazzfestijn in de Harmonie te Leeuwarden.
Lid worden kan via deze site bij het kopje lid worden.
Uiteraard mag je een gratis proef les nemen. Stuur ons dan een mailtje via kopje contact.
Wie weet snel tot ziens!

Geplaatst door SVW Gymnastiek en jazz-dans op vrijdag 24 juni 2016
Start peuter en kleutergym curus

Vanaf woensdag 18 januari startten we in samenwerking met de gemeente ouder en peuter gym van 2-4 jaar en kleutergym van 4-6 jaar. Buurtsportcoach Rose Buskermolen gaat de lessen geven. Het is een gymnastiek cursus voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. De cursus bestaat uit 10 lessen. Als afsluiting is er een feest waarbij kinderen een beweegdiploma kunnen halen. Ouders, opa's, oma's, iedereen is welkom om dan te komen kijken.

Groep 2-4 jaar ouder-peutergym:

Woensdags van 15.30-16.15. Het is de bedoeling dat er per les 1 van de ouders/verzorgers mee doet met de les. Kosten 22,50 per 10 lessen.

Groep 4-6 jaar kleutergym:

Woensdags van 14.30-15.30 Kosten 30,- voor 10 lessen.

De data van de lessen zijn:

18,26 januari, 1,8,15 februari en 1,8,15,22 en 29 maart.

Aanmelden of vragen:

Buurtsportcoach Rose Buskermolen. Telefoonnummer 140515 of e-mail sport@sudwestfryslan.nl

Geslaagd optreden jazzdans-festijn Leeuwarden Harmonie.

Afgelopen zondag 11 december hebben alle 3 groepen van DANCE! mee gedaan aan het jaarlijkse jazzfestijn in de Harmonie te Leeuwarden. Samen met juf Karin hadden de kinderen de afgelopen weken flink geoefend op hun dans. Nu mochten ze hun dans laten zien aan een volle zaal met ouders, opa's, oma's en vele andere aanwezigen. Dit hebben ze super gedaan! Iedereen heeft genoten!

De jongste groep danste met gekleurde emmers op het nummer 'Als het binnen regent' , De tweede groep voerden een dans uit op het nummer 'Fashion' van Lady Gaga. En de oudste groep zwierde over het podium op het nummer 'Me too' van meghan Trainor.

Zwarte pieten op bezoek tijdens DANCE! lessen

Afgelopen vrijdag kwamen er zomaar twee zwarte pieten langs tijdens de DANCE! lessen. En ze deden ook nog eens een dansje mee. De zwarte pieten vonden dat de kinderen wel erg mooie dansen ingestudeerd hadden. Daarom hadden ze voor alle kinderen een lekkere traktatie!

Ook hadden de pieten cadeautjes mee voor de kinderen die heel veel loten hadden verkocht voor de Grote Clubactie. Voor Tess Visser, Tessa de Boer en Lianne Douma waren er kortingsbonnen voor een pretpark.

Voor Noella Popkema was er een cadeautje van DA drogisterij Atsma omdat zij de meeste loten had verkocht, 24 in totaal!

Vanaf volgend seizoen alleen nog maar DANCE!

Vanaf volgend seizoen worden er alleen nog maar DANCE! lessen gegeven binnen onze vereniging. De vereniging heeft besloten om te stoppen met de turn en gymnastiek afdeling. Door verschillende noodgedwongen veranderingen voor volgend seizoen is er te weinig animo voor het turnen en gymnastiek. Dit is heel erg jammer. We betreuren dit dan ook zeer.

De free running lessen op donderdag gaan wel gewoon door.

Gebruikersnaam

Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
kijkles
Facebook Like